Menjador


L'AMPA gestiona el servei de menjador a través de l'empresa Tresmes Ecoactiva SL que s'encarrega del monitoratge i del subministrament dels aliments.
El preu són 6,20 euros per als nens/es que en facin ús diàriament i 7 euros per als esporàdics (< 8 cops al mes).
Els menús ja no es donaran en paper, sinó que cada mes es passaran en pdf a través del correu electrònic; d'aquesta manera, prediquem amb l'exemple del que som, una escola verda. També els podreu trobar a través d'aquest enllaç: http://www.tresmes.com/PDF/MG.pdf

Per als esporàdics, cal avisar via WhatsApp o telèfon a la coordinadora. El pagament ja no es realitzarà a través del pagament del tiquet al local de l'AMPA, sinó que cada mes es farà el còmput total dels dies que s'hagi quedat i es descomptarà del banc. Per aquesta raó és molt important que demaneu o us descarregueu el full d'inscripció i o bé l'entregueu al matí o bé l'envieu a tresmes@tresmes.com.
Si per qualsevol motiu el nen/a no es queda a dinar, s'ha de comunicar abans de les 10h del matí a la coordinadora del menjador perquè es descompti aquest dia del rebut mensual. Per a qualsevol altra incidència podeu trucar també al mateix telèfon de la coordinadora.
Telèfon coordinadora (Silvia): 618.271.528
Per a més informació podeu visitar aquesta web: www.tresmes.com
Les beques de menjador les concedeix el Consell Comarcal i són gestionades pels Serveis Socials de l'Ajuntament.
L'AMPA a través de la Comissió de Menjador s'encarrega de la supervisió del servei de menjador tot realitzant diferents visites durant tot l'any tant a la cuina com al menjador.