dimarts, 13 de març del 2012

Preinscripcions de P3

Properament s'obrirà el periode de preinscripcions per als alumnes nous.

El Departament d'Educació ha previst una sola línia de P3 per a la nostra escola. A la jornada de portes obertes es va comunicar als pares i mares assistents, cosa que com és natural els va causar una certa inquietut.

Tanmateix tenim el compromís , en ferm, de l´alcalde i dels Serveis Territorials d´Educació, que si es dóna el cas que la demanda d´alumnes per les escoles de La Roca Centre supera l´oferta ( el cens de La Roca Centre permet aquesta possibilitat ) s´obrirà una nova línia. En aquest cas es conservarien les 4 línies que hi havia fins ara, i s'ofertarien 50 places a l'Escola Pilar Mestres, i 50 a l'Escola Mogent.

Amb aquest compromís, els pares i mares de La Roca Centre que heu de portar el vostre fill o filla per primera vegada a l'escola teniu garantit que sigui quin sigui el nombre d'alumnes matriculats, podreu escolaritzar el vostre fill o filla a La Roca Centre, ja sigui a la nostra escola o a l'escola Mogent.

Amb aquest escrit volem fer públic el compromís del Departament i tranquil·litzar els pares i mares que hagin d'inscriure els seus fills per primera vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada